Monday the 22nd - - Hostgator Coupon
  • -

  • -

  • -

  • -

Ponovno molimo sve zainteresirane za naše - interne - tečajeve stranih jezika da imaju u vidu da mi NISMO ŠKOLA STRANIH JEZIKA, nego udruga ljudi koji vole učiti strane jezike.

Osim toga, većina naših tečajeva je za početnike, a ne za polaznike s predznanjem. Radi se o svojevrsnim uvodima u strane jezike, ne o tečajevima stranih jezika u uobičajenom smislu riječi. Zato kod nas nema nikakvih stupnjeva (po međunarodnoj skali A1, A2, B1, B2, C1, C2), a nema ni uvjerenja o završenim tečajevima, odnosno stupnjevima i slično.

Kod nas je sve to s tečajevima interno, neformalno, neobvezatno i u opušteno prijateljskoj atmosfer. Za poslovne potrebe su škole stranih jezika koje rade po stupnjevima i izdaju uvjerenja o završenom stupnju i gdje se intenzivno (najmanje dva puta tjedno po sat i pol) uči strane jezike.

Da, imamo za neke jezike i radionice i parlaonice, namijenjene onima koji neki strani jezik u nekoj mjeri već znaju, ali to su svojevrsni neformalni jezični, odnosno konverzacijski klubovi unutar Udruge Poligot, a ne tečajevi stranih jezika za naprednije!

Zašto bi netko volonterski besplatno dijelio svoje znanje stranih jezika nekome, kome to znanje treba profesionalno kao izvor zarade? Takve usluge imaju svoju tržišnu cijenu i ne mogu biti besplatne! Tko god u našoj udruzi očekuje klasični tečaj stranog jezika - razočarat će se, zalutao je k nama.