Monday the 15th - - Hostgator Coupon
  • -

  • -

  • -

  • -

U petak 2. rujna uspješno su započeli naš interni tečaj japanskoga (voditeljica Marija Petrlić) i tečaj ruskoga za početnike (voditelj Mato Špekuljak, od listopada Katarina Rakić). Tečaj hrvatskoga za izbjeglice iz Ukrajine, započet 26. kolovoza (voditeljica Sara Zobel) nakratko je zapeo, ali će krajem rujna biti nastavljen (voditeljica Lea Sever).

U petak 23. rujna započet će naši interni tečajevi engleskog (za početnike, voditeljica Sara Zobel) i talijanskog (također za početnike, voditeljica Tahereh Brigolin iz Italije). U ponedjeljak 26. rujna započet će naš interni tečaj španjolskog za početnike (voditeljica Lea Sever). U pripremi je interni tečaj esperanta za početnike.

To je, najvjerojatnije, što se tiče naših samostalnih programa, sve za akademsku godinu 2022./23. Doduše, veliko je zanimanje članova Udruge i za otvaranje internih tečajeva njemačkog i francuskog jezika. Bude li volontera za vođenje tih dvaju tečajeva svakako ćemo ih pokrenuti. Velika hvala svim našim volonterima, a također mjesnim uredima koji su nam, prepoznavši aktivnosti Udruge Poliglot kao neprofitne i društveno korisne, stavili na raspolaganje svoj prostor.