Thursday the 23rd - - Hostgator Coupon
  • -

  • -

  • -

  • -

Udruga Poliglot poziva sve kojima se sviđa ideja "Strani jezik besplatno!" da se pridruže Udruzi Poliglot i uključe u realizaciju projekta - bilo kao zainteresirani za besplatno učenje stranih jezika, bilo kao volonteri spremni svoje znanje stranog jezika besplatno dijeliti s drugima, bilo kao i jedni i drugi.

Školski sustav u Republici Hrvatskoj osigurava tijekom redovnog školovanja mogućnost besplatnog učenja engleskog kao svjetskog i samo ponegdje još kojeg stranog jezika, ali ima još puno drugih u svijetu proširenih jezika od kojih je znanje svakog dragocjeno i otvara nove obzore i mogućnosti.

Neke od tih jezika moguće je učiti u komercijalnim školama stranih jezika, ali samo neke i, razumljivo, ne besplatno. Svaka usluga na tržištu ima svoju tržišnu cijenu. Ali ne mogu je svi platiti, nije to za svakoga investicija koja će se potom sigurno materijalno isplati, niti je svatko kadar naučiti strani jezik sam pomoću udžbenika ili tečaja za samouke makar i s pločama, kasetama ili CD-ima.  

Zato je grupa zagrebačkih entuzijasta s filološkim obrazovanjem pokrenula prvu takve vrste u Hrvatskoj - apsolutno neprofitnu - udrugu u kojoj je moguće besplatno učiti strane jezike i vježbati konverzaciju na njima. Kod nas je učenje jezika neformalno, odvija se u opuštenoj, ležernoj, prijateljskoj atmosferi. Podržite projekt, pridružite nam se!