Monday the 15th - - Hostgator Coupon
 • -

 • -

 • -

 • -

    

 • Poštovani, najprije hvala na nesebičnom angažmanu oko Udruge.  Polaznica sam tečaja španjolskog jezika. Voditeljica je divna mlada dama Katarina Rakić. Entuzijastična za rad, ali jako strpljiva. Metodički savršeno osmisli svaki sat. Pažljivo dozira koliko možemo  i kakva nam je koncentracija. Vrijeme i mjesto održavanja tečaja mi savršeno odgovara. Moja žarka želja/sugestija/prijedlog je da u rujnu nastavimo. Srdačan pozdrav! (Jasminka, 29.05.2023.)

 • Poštovani, u Udruzi Poliglot pohađam tečaj njemačkog jezika te konverzacijski engleski. Jako sam zadovoljna tečajem i predavačicama te ovim putem želim pohvaliti predavačice Martinu Ećimović i Amelu Tumaru. (Tamara, 26.05.2023.)

 • Poštovani, imao bih samo pohvale za Martinu Poznić koja nas je puno naučila i još više zainteresirala za mađarski jezik. Pozdrav! (Ivica, 26.05.2023.)
 • Puno hvala što ste pokrenuli Udrugu Poliglot, to je veliki trud s vaše strane, ali i velika korist za svakoga tko želi naučiti ili usavršiti neki jezik. Ove godine upisao sam engleski i baš sam jako zadovoljan načinom kako nas poučava naša cijenjena profesorica Sara Zobel. Istaknuo bih samo dvije stvari:
  - svako predavanje, tj. sve što je pisano na ploči, gospodična Sara pošalje nam svima fotografirano na WhatsApp;
  - svaki put nam pošalje zadaću na WhatsApp, mi joj pošaljemo rješenja, a onda nam ona ispravi i ponovo pošalje s ispravcima, tako da je do sljedećeg susreta gradivo utvrđeno i ponovljeno.
  Taj pristup je osobito koristan ako neki put propustim doći, na taj način kao da sam bio na predavanju, ostajem u procesu učenja, unatoč tome što sam izostao. S druge strane, iako imamo predavanja samo jednom tjedno, korist je puno veća uz takav pristup. Također, na samom predavanju profesorica nas potiče da pokažemo koliko znamo i pri tom nas ispravlja, te tako dobivamo trenutni povratni odziv. Ukratko, jako sam zadovoljan i moram priznati da ste nadmašili moja očekivanja koja sam imao kad sam upisao tečaj jezika. Još jednom vam hvala na svemu. Lijep pozdrav i svako dobro! (Petar, 23.05.2023.)

 • Ovo je bila najbolja godina dosad i jako sam zahvalna za sva lijepa druženja, kvalitetne volontere za poželjeti kako na japanskom tako i na francuskom tečaju i kvalitetne posvećene polaznike/ce! Spasili su mi ovu tmurnu inflacijsku postpandemijsku godinu. Nadam se da će se japanski nastaviti jer je velika privilegija moći svakog petka malo zaviriti u tu daleku, fascinantnu kulturu. Činjenica da na takvom tečaju dolazi do velikog osipanja unatoč početnom interesu, govori da bi bilo dobro tražiti povratno mišljenje onih polaznika koji su putem odustali. Zašto su odustali i što bi trebalo promijeniti da se vrate i dovedu kojeg prijatelja sa sobom? Mislim da je većini to bio velik zalogaj a nisu se mogli pomiriti, kao ja, s tim da idu svojim puževim korakom i propuštaju dio svladati ali ipak nešto i nauče. S druge strane, naprednijima ili onima koji su već bili u kontaktu s jezikom, odgovarao je brži tempo koji početnici nisu mogli pratiti. Drugi problem koji su navodili je termin, međutim vi ste stvarno izlazili ususret oko promjena termina u okviru mogućnosti - tu je potrebna prilagodba polaznika, a za to treba dobra volja. Francuski: Lucija je više prilagodljiva i radi sistematičnije tako da je ona neki sretan kompromis između sukobljenih zahtjeva polaznika gdje su jedni htjeli više strukture, drugi kreativniji, sveobuhvatniji pristup. Obje voditeljice su bile odlične! Meni osobno nisu odgovarali termini prije 17.30 jer nisam zbog posla mogla dolaziti, a dani ponedjeljak i petak (za početak tjedna i onda dovoljno razmaka pa za početak vikenda - to mi je bilo nagrada) su mi odgovarali. Lokacije: naravno centar grada je uvijek bolji, ali već smo navikli. (Sanda, 23.05.2023.)

 • Poštovani, pohvale svima vama na trudu i organizaciji! Užitak je biti dio Udruge i pohađati nastavu kod vas. Pohvale našoj profesorici Lei na stručnom znanju, strpljenju i trudu. Uvijek odlična atmosfera i kolegijalan odnos! Uz takvu profesoricu španjolski se brže uči! (Lana, 23.05.2023.)

 • Lijepi pozdrav! Super ste, bilo je ovo zanimljivo učenje, zabava i druženje, hvala vam na svemu i vidimo se na jesen. (Sanja, 22.05.2023.)