Sve informacije o radu Udruge Poliglot moguće je od danas pratiti isključivo na ovom dvojezičnom (na hrvatskom jeziku i na esperantu kao neutralnom međunarodnom jeziku) službenom portalu Udruge. Obzirom da za našu udrugu već mnogi znaju te obzirom da je većina naših sekcija brojnošću članova manje-više popunjena nema više potrebe za nekolikim komunikacijskim kanalima s informacijama o našim aktivnostima.

Stoga smo Telegram-kanal Udruge Poliglot zatvorili, a na Facebooku imamo samo općenitu informaciju o Udruzi. Unutar Udruge, po sekcijama, komuniciranje voditelja s članovima i obratno, kao i međusobno, odvija se putem WhatsApp grupe konkretne sekcije, jedino Francuska sekcija je na Viberu. Sva pitanja i sve prijedloge što se tiče Udruge Poliglot u cjelini molimo upućivati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., odnosno preko rubrike "Kontakt" na portalu Udruge.

Podsjećamo da je rok za uplatu članarine za 2023. godinu sredina veljače 2023 pa molimo sve u 2022. godini upisane koji su odlučili ostati članovima Udruge Poliglot i u 2023. godini da u roku uplate članarinu. Kako je moguće uplatiti članarinu piše na portalu Udruge. Također podsjećamo da je to apsolutno sve što se u Udruzi Poliglot plaća kako bi Udruga mogla funkcionirati. Raspored svih aktivnosti Udruge poslan je preko mailing-liste izravno svim članovima.

Trenutno je u Udruzi Poliglot moguće učiti i vježbati desetak jezika. Svaki član Udruge ima pravo učiti i vježbati bilo koji od tih jezika, uključujući nekoliko njih, ako samo u dotičnoj sekciji ima slobodnih mjesta. Svima koji su skloni poliglotstvu preporučamo polaziti naš tečaj esperanta koji, zbog svoje velike propedeutičke vrijednosti, znatno olakšava učenje bilo kojeg drugog jezika jer izvrsno, kao nijedan drugi jezik, uvodi u strukturu jezika općenito.