Udruga Poliglot prima prijave za besplatno učenje mađarskog jezika petkom od 16.30 do 17.45 u prostoru Mjesnog odbora Gajevo (A. Prosenika 9, dvije minute pješice od postaje Jarun tramvaja 5 i 17). Početak 9. prosinca 2022. Prijave molimo slati na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Jedini uvjeti sudjelovanja su punoljetnost i članstvo u Udruzi Poliglot. Članom Udruge se postaje popunjavanjem pristupnice i uplatom godišnje članarine. Godišnja članarina je jedino što se u Udruzi plaća.

Za ostatak 2022. godine, obzirom da je Udruga ove godine osnovana, članarina se - promotivno - ne plaća! Od 1. siječnja 2023. godišnja članarina će iznositi 20,00 eura. Sam tečaj je besplatan. Vodit će ga studentica hungarologije. Tečaj je namijenjen početnicima koji mađarski ne znaju. Obzirom da smo mala i najdoslovnije neprofitna udruga čije su mogućnosti vrlo ograničene možemo primiti najviše 6 polaznika sa statusom člana Udruge Poliglot!

Fotografija: © Jimmy Harris. Flickr, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1372086